Søvnløshed – en Drugfree løsning

Søvnløshed og relaterede søvnproblemer påvirker omkring 35 millioner mennesker i varierende grad. Det blev for nylig anslået, at omkring en tredjedel af alle studerende får ikke nok søvn. Mangel på søvn kan forårsage mange problemer, fysisk og psykisk.

Læger og offentligheden ikke betragter søvnløshed og søvnproblemer på samme måde, som de ser på andre “brain problemer” ADD-autistiske kontinuum, eller depression. Alt for mange af os simpelthen afvise dette problem, men det er alvorligt, at mange personer.

Nogle sådanne mennesker allerede bruger en form for “Støjgenerator” til at hjælpe dem løse sådanne søvnproblemer, med varierende succes. Audio lyde som regn på taget, en pludrende brook, surf eller sejlbåd lyde, og endda “hvid støj” (lyder som kontinuerlig TV statisk) har været brugt til at maskere udenfor lyde. Enhver sådan Støjgenerator kan hjælpe med at løse søvnløshed og andre søvnproblemer.

Der er flere lægemidler på markedet, stærkt reklameres på TV, der bruges også af mange mennesker. Men som er blevet rapporteret i nyhederne sidst, sådanne narkotika forårsage mange andre problemer, herunder i søvne, forvirring og endda fysisk forfald!

Lyt omhyggeligt til sådanne annoncer på TV, og især lytte til omhyggelig med formuleringen af “advarsler” kræves af Food and Drug Administration. Bemærk “væsel ordlyden”, der forsøger at passere over disse alvorlige bivirkninger som ikke så alvorligt! De gør sådanne alvorlige sundhedsmæssige problemer synes “ikke så slemt”, men det er reklame og “spin”. Sådanne lægemidler kan være (og ofte) meget farlige, uanset hvordan de forsøger at tilsløre kendsgerningerne.

Hvis du virkelig lytte (eller læse) disse ansvarsfraskrivelser, Tænk på dem. De ord, “et par”, eller “nogle brugere”, der forårsager de fleste personer til at tænke, “det ikke er mig” rent faktisk betyder, at det kunne være dig. Vil du tage en chance på de problemer, så let forkastes i disse annoncer? Tag et godt kig på sådanne reklamer og spins.

EEG Biofeedback (neurofeedback) “uddannelse” er blevet brugt af psykologer i mange år nu. Det er meget effektiv og succesfuld i over 85% af alle tilfælde, søvnløshed. Udgifterne til en sådan uddannelse på $3000-$10.000 betyder imidlertid, at kun rige har råd til en sådan behandling. (Læge “tid” er altid dyrere.) I 2000 startede jeg et firma, der leases EEG BF udstyr, skære de samlede omkostninger til ca 1/5th af gennemsnittet. Men selv venstre midt og familier med lav indkomst med narkotika som deres eneste tilgængelige mulighed!

I 2004 blev indså jeg pludselig, at denne “brain training” udført af EEG BF kan ske ved brug af subliminale beskeder. Jeg udtænkt en lydoptagelse for at gøre dette, og fik over 20 frivillige, som betroede mig nok til at betale et gebyr for at indtaste denne test.

Resultaterne var blandede. Selv om depression og søvnløshed problemer blev løst, blev nogle fejl fundet i ADD/ADHD test befolkning. I den originale lyd prøvet jeg kun at hæve en hjerne bølge af gentagelse. EEG BF, i det sædvanlige format, rejser det samme ene, og også sænker eller kontrollerer et andet.

En anden teori jeg havde avancerede i 2000 var at hæve denne særlige hjerne bølge (SMR 12-14Hz) en eller anden måde ændret hjernens allergi/følsomhed svar. Flere personer i testen rapporterede, at symptomer end de mentale problemer diagnosticeret også ryddet op. Dette viser, at min teori var i de rigtige retning. Som en Orthomolekylær psykolog, var jeg godt klar over at alle sådanne “brain problemer” kan være (og normalt er) forårsaget af allergi/følsomhed reaktioner.

I 2005, jeg udtænkt en ny test, der gjorde begge – rejst SMR hjerne bølge, og sænkede Theta hjerne bølge. Min partner og jeg fik over en mellemlang række frivillige (opladning op til $100 hver til denne rettighed til at sikre, at de sendte rapporter hver uge i 8 uger). Denne test blev en enorm succes. For hver person, der fuldført mindst 4 uger, alle oplevet dramatisk forbedring. De fleste af disse frivillige var ADHD børn, med 2 autistiske børn, og par depressives. (Depressives og insomniacs alle løst deres problemer inden for 4 uger).

Denne test sluttede i marts 2006. En interessant bemærkning her – ikke en af frivillige i denne test bedt om deres penge tilbage! Vores betingelse var “pengene tilbage” hvis de færdige de 8 ugers test. At forhold taler meget højt af succes.

Denne auditive uddannelse system er en endnu mere effektiv løsning! Det kombinerer “Støjgenerator” som en audio overlay, kombineret med en subliminale budskab nedenunder som er hørt af det ubevidste sind. Den beroligende Støjgenerator overlay masker udenfor lyde, mens den subliminale uddannelse faktisk “hjerne uddannelse” i meget på samme måde som EEG biofeedback. Denne kombination har allerede løst hver søvnløshed og andre søvn problem ud af snesevis af brugere.

Resultater taler højere end reklame. I snesevis af personer med søvnløshed og andre søvnproblemer af alle slags løst alle frivillige der brugte auditive uddannelse mere end en uge eller deromkring, deres søvn problem(er).

Selvfølgelig, er søvnløshed også en af symptomerne på depression. Denne nye auditive uddannelse system har også løst eller i det mindste delvist løst hver eneste af disse tilfælde. En kvinde mistede både sin søvnløshed og sin depression, og var købedygtig ophold mentalt stabile når senere diagnosticeret med kræft.

Fordele ved dette system over EEG BF er flere:

1. det kræver ikke dyrt udstyr – enkel CD-afspiller er alt, der kræves.

2. det koster en brøkdel af omkostningerne ved EEG BF, og langt mindre end de dyre lægemidler.

3. ingen negative bivirkninger overhovedet. Positive bivirkninger er, at det løser nogle allergi problemer

4. du blot aktivere CD-afspiller, og gå til at sove.

Lad os erstatte de farlige stoffer med en enklere, omkostningseffektiv metode til løsning af disse problemer!

Phil Bate ph.d. – pensioneret Orthomolekylær psykolog

Opfinder og patentanmeldt Holder til

Hjerne bølge Amplitude ændre via auditive uddannelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.