Sådan ansøger du om personlige lån

Et personligt lån er en fantastisk mulighed for at styre din gæld, konsolidere flere højt forrentede lån i en, eller foretage store indkøb. Personlige lån har normalt lavere renter end mange kreditkort. De bruges ofte til konsolidering af flere højt forrentede kreditkort gæld i en lav månedlig betaling. Før du ansøger om en personlig pant til at hjælpe med at styre en gæld, her er nogle ting, du bør vide. Disse er nogle gode tips.

De eneste steder, der tilbyder personlige lån er banker, kreditforeninger, og andre långivere, der specialiserer sig i små til mellemstore forretningstransaktioner. Kig først på banker og kredit kooperativer. Disse typer lån tilbydes ofte af de største finansielle institutioner. Ikke kun banker og kredit kooperativer kan du ansøge om personlige låne penge, men så er andre finansielle institutioner. Du kan ikke finde disse långivere i dit område, men mange tilbyder dem. For eksempel kan Small Business Administration tilbyde et lån eller lån fra den amerikanske hær.

Small Business Administration er en god ressource for finansielle institutioner, der er interesseret i at yde små virksomheder usikrede lån. Det er meget nemt at ansøge om dette lån. Der er ingen sikkerhedskrav og kreditkontrol. Sammenlign ÅOP citater online fra flere långivere. En række hjemmesider giver også oplysninger om de enkelte långivere.

Dine muligheder for personlige lån er meget større, hvis du foretrækker at arbejde med en lokal långiver. Der er mange långivere online, som du kan vælge, samt banker, der måske ikke har filialer i din region. Mange kreditforeninger og banker i området accepterer ikke kreditkort.

Det kan være svært at få godkendt til usikrede personlige realkreditlån fra traditionelle banker. Til godkendelse skal du muligvis foretage en omfattende gennemgang af din økonomi. Denne gennemgang vil omfatte en detaljeret analyse af din økonomi, herunder hvor mange penge og hvor du planlægger at bruge dem. Du skal have bevis for beskæftigelse og indkomst. Også kopier af selvangivelser, nuværende afdrag på realkreditlån osv. Det kan tage lidt tid at få en god kredit score fra bankerne.

Online långivere kan også tilbyde disse lån. Disse långivere giver dig mulighed for at ansøge om forskellige lån og tilbyde nogle store incitamenter. Du kan finde forskellige tilbud på disse websteder hver dag, såsom en reduceret ÅOP eller belønning point. Mange af disse websteder giver dig mulighed for at ansøge om flere lån, uden at du behøver at forpligte dig. Mange af disse hjemmesider opkræve et gebyr. Før du beslutter dig for at ansøge, skal du sammenligne deres tilbagebetalingsbetingelser og tilbud.