Multiplicer din indsats med flere indkomster Streams

Med de nuværende økonomiske kriser hersker omkring os, er det ikke overraskende at høre af virksomheder, der er at lukke ned eller arbejdstagere er lagt ud af deres job. Mennesker er i konstant bekymre sig om de mulige nedgang, der kan opstå, det være sig i deres karriere, virksomheder eller investeringer, og så de anerkender betydningen af «ikke lægger deres æg i én kurv’ ved venturing i flere streams af indkomst.
Hvorfor flere indtægtsstrømme?
Der er flere grunde til, hvorfor folk ikke bør begrænse sig til en enkelt virksomhed venture:
-Den primære indtægtskilde er muligvis ikke længere rentabel. Dette kan skyldes en stigning i faste omkostninger eller en nedgang i indtægter som følge af en uforudsigelig marked, der er i konstant efterspørgsel efter nye produkter og tjenester.
-Personlig præference. Folk kan finde sig selv miste interesse med deres primære indtægtskilde og vil gerne gå ind i andre forretningsmuligheder.
Uanset hvad årsagerne er, er tricket at “tænke flertal” og overveje at få ind i flere ventures.
Hvordan man gør det?
Måske er det store tilbageslag, som man kan finde i skulle beskæftige sig med flere indtægtsstrømmen problem at fastholde fokus og forfølger flere projekter på samme tid. Dette gælder for næsten alle de opgaver, som vi gennemfører i vores hverdag, som vi ofte finde os ikke opstilling meget i slutningen af dagen.
Behovet for at fokusere for at få et job gjort kan synes at modsige mål beskæftiger sig med mange muligheder, og endnu dette er, hvad enhver person bør sigte efter, når der beskæftiger sig med flere streams af indkomst.
Følgende er et par forslag til, hvordan man kan gå ind, og håndtere pression fra stigende flere forretningsmuligheder:
1. ideer er vigtige. En masse mennesker har gjort sig skyldig i kommer med gode ideer og glemmer dem, kun at vise sig for at være et hit senere når forfulgt af en anden person. For at forhindre dette i at ske, sørge for at alle dine ideer er fanget. Optage dine tanker og gemme dem på din computer eller i en manuel fil.
2. organisere dit system. Du har optaget og gemt dine ideer om en ny indtjeningsmulighed, og du har tænkt på noget at tilføje til dem bagefter. Problemet er, du ikke kan finde dem, og du ender med at spilde din tid på udkig dem. At have et organiseret system gør muligt at have en øjeblikkelig adgang til alt, hvad du behøver, når du har brug for dem.
3. Omdan dine ideer til virkelighed. Aldrig bange for at sætte dine ideer til handling, især hvis du tror, at det har potentiale. Konsultere andre mennesker, især potentielle kunder, hvis du skal, men på samme tid, være meget forsigtig med disse nye idéer før arbejdet på dem.
4. gør det én ad gangen. Dette er et problem for de fleste mennesker, der, når der gives talrige opgaver, ofte får dem fortsat alle på samme tid, går frem og tilbage fra den ene til den anden, at finde sig selv at få ingen steder i processen. Dette er hvor fastholde fokus i midten af flere projekter er vigtigt – gøre dem en ad gangen indtil de når punktet, de er indkomst generering og kan stå på deres egne før flytning at starte en anden.
5. time management. Nøglen til at opretholde balancen mellem flere indtægtsstrømme er ordentlig Tidsstyringsspil. Det gør du ikke kun effektiv, men det gør du også effektiv i udførelsen af forskellige opgaver samtidigt. Gør en tidsplan ved hjælp af værktøjer som den daglige Planner eller et softwareprogram, der ville gøre det muligt for dig at fokusere på specifikke mål og prioriter tingene samtidig minimere tid affald. Det ville også giver dig mulighed at fastsætte normer og spore dine fremskridt på dine projekter.
6. Lær at imødekomme ændringer. Et organiseret system og ordentlig tid ledelsesfærdigheder ikke er de eneste ting, der betyder noget i forbindelse med flere indtægtsstrømmen – jo, vi kan ikke kontrollere (og ændre) tid og uforudsete begivenheder kommer nogle gange. Det vigtigste er at lære at tilpasse sig disse ændringer og stadig formår at holde kursen.
Med de retningslinjer, der er nævnt ovenfor, vil hver person nu være i stand til at håndtere flere projekter – uden at skulle beskæftige sig med stress og pres, der går med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.