Hjem ansvarlig lånekapital vs Home Equity Line Of Credit

Mange mennesker forvirre en hjem-egenkapital kreditlinje med et hjem ansvarlig lånekapital. Med så mange forskellige former for lån kan det blive forvirrende. Så lad os se på forskellen, så du kan få en bedre forståelse af hvad der virker bedst for dig.
Home Equity Line Of Credit
Hjem-equity linjer har oplevet en hidtil uset vækst i de seneste to år og i øjeblikket udgør 80 procent af hjem-equity marked.
En hjem-egenkapital kreditlinje er en variabel rente lån, der fungerer som et kreditkort. Du får en forudbestemte lånebeløb, der er sikret af dit hjem.
De fleste kommer med checks og kreditkort, som du kan bruge til at trække, som du har brug for penge.
De fleste långivere kræver kun en eneste rentebetaling til enten 10 eller 15 år. Efter, at lånet skal betales fuldt ud. Virkeligheden er de fleste mennesker vil sælge deres hjem og betale lånet, før det rent faktisk kommer due. Du kan altid refinansiere hvis du beslutter du ønsker at bo i dit hjem.
En vigtig ting at huske på en hjem-egenkapital kreditlinje er, det er baseret på variabel rente. Disse variabel satser vil forårsage din betaling til at ændre renten flytte op eller ned.
Hjem ansvarlig lånekapital
Et hjem ansvarlig lånekapital er en fast rente og fast betaling. Disse lån er mere som en standard andet lån på dit hjem. Som en home-egenkapital kreditlinje, er disse lån også sikret af dit hjem.
Du låne en vis mængde af penge for en bestemt periode og få hele summen ved udgangen af lånet. Betalingerne en på hjem-ansvarlig lånekapital er typisk baseret på 10 til 15 år og er niveau.
Mennesker, der ikke er komfortable med en justerbar eller variabel sats betaling har tendens til at favorisere et hjem ansvarlig lånekapital i stedet for en home-egenkapital kreditlinje. Da renten stige, blevet disse lån mere populær end hjem-equity kreditlinjer.
Et hjem ansvarlig lånekapital vil have en højere rente, fordi det er fastgjort. Variabel forrentede lån har normalt lavere udgangspunkt renter. Men hvis renten stiger, en variabel sats kunne indhente eller endda få højere end hvad den faste rente er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.