Finansiering af en ny eller brugt bil

Hvis du beslutter at finansiere din nye eller brugte bil, være opmærksom på, at finansiering opnås ved forhandleren, selvom forhandleren kontakter långivere på dine vegne, kan ikke være den bedste deal, du kan få. Kontakt långivere direkte. Sammenlign den finansiering, de tilbyder dig med finansieringen forhandleren tilbyder dig. Fordi tilbud varierer, shoppe rundt efter de bedste tilbud, sammenligne de årlige procent (ÅOP) og længden af lånet. Når forhandler om at finansiere en bil, være på vagt over for kun at fokusere på den månedlige betaling. Det samlede beløb du skal betale afhænger prisen på bilen du forhandle, APR, og længden af lånet.

Nogle gange, forhandlere tilbyder meget lav finansiere satser for specifikke biler eller modeller, men kan ikke være villige til at forhandle om prisen på disse biler. For at kvalificere sig til de særlige priser, kan du være forpligtet til at gøre en stor udbetaling. Med disse betingelser, kan du finde, at det er nogle gange mere overkommelige at betale højere finansiering afgifter på en bil, der er lavere i pris eller købe en bil, der kræver en mindre udbetaling.

Før du underskriver en kontrakt til at købe eller finansiere bilen, overveje betingelserne for finansiering og vurdere, om det er overkommeligt.

Nogle forhandlere og långivere kan bede dig om at købe kreditforsikring at afbetale dit lån, hvis du skulle dø eller blive deaktiveret. Før du køber kreditforsikring, overveje omkostningerne, og uanset om det er umagen værd. Kontrollere din eksisterende politikker for at undgå duplikering fordele

De fleste mennesker er ikke klar over at de har kapital låst i deres ejendom, som kunne bruges til at købe den særlige bil af deres drømme.

Frigivelse af kapital bundet op i dit hjem med et hjem ejer lån. Lånet kan bruges til ethvert formål, og er tilgængelig for alle, der ejer deres hjem. Boliglån kan bruges til ethvert formål, såsom nye bil, hjem forbedringer, betale store kort eller kreditkort gæld og konsolidering af gælden.

Hjem ejer lån er tilgængelige for næsten enhver årsag. En af de mest almindelige typer af hjem ejer lån på tilbud er gæld konsolidering lån, hvor målet er at reducere månedlige udgifter til en mere håndterbar størrelse.

Et UK-lån ejeren er fantastisk, hvis du ønsker at hæve en stor mængde; har problemer med at få en usikrede lån; eller har en dårlig kredithistorie. Mange långivere ser mere positivt på folk, der er boligejere, som dette viser en forpligtelse til at tilbagebetale en stor mængde af penge over en lang periode.

Et UK hjem ejer lån er en billig, billig, lån sikret på dit UK hjem. Det frigør egenkapital i dit hjem for dig at bruge på hvad du ønsker.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat forfatterens biografi forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *