Business lån anvendelser

Nogensinde hørt sige, “Det tager penge for at tjene penge”? Princippet om at låne penge fra banker og andre kredit agenturer til at tjene penge har været en relativt grundlæggende antagelse siden tidlige handel dage. Eksisterende virksomhedsejere kan ønsker at udvide deres forretning, købe mere beholdning eller endda ansætte flere medarbejdere. Nye virksomhedsejere har brug for startkapital til at få alle de bolde, rullende. Mange gange virksomheder optage lån, bare fordi de kan. Det hjælper med at opbygge gode kreditværdighed. Når man diskuterer med henblik på en virksomhed lån, må man se på de forskellige typer af lån til rådighed. Mange gange, falder grundene til din virksomhed kan have brug for et lån ikke under grunde til banken føles du har brug for et lån. Her er et par eksempler på typer af lån ledige og funktionerne disse lån bruges til:
• Kortsigtede lån er normalt anvendes til kortsigtede arbejdskapital til en virksomhed midlertidigt behov for kontanter. Disse lån kan være baseret på sæsonmæssige udsving og andre kortsigtede problemer, der kan støde på en virksomhed. Normalt er er disse lån betalt inden for 1 år.
• Mellemliggende lån bruges ofte til virksomheder, der igangsætning oppe. Disse lån kan bruges til at opbygge lageret, købe udstyr eller øge driftskapital. Arbejdskapital er penge skal bruges til forretningsformål som betaler medarbejderne, opretholde god over-hovedet og andre forretningsmæssige behov.
• Langfristede lån kan gives til virksomhedsejere, der er veletableret og ønsker at øge deres faste aktiver, for relaterede business erhvervelser og ekspansion. Langfristede lån kan gives til start-up virksomheder, så godt. For køb af jord eller bygninger, bestræbelser på opførelse og langsigtede driftskapital har disse lån normalt at kører 3-5 år.
• Regeringen lille virksomhed lån er tilgængelige via finansielle institutioner. Regeringen garanterer disse lån, hvis bestemte kriterier er opfyldt med hensyn til virksomhed og virksomhedsejer. Disse typer af lån kan anvendes til forskellige årsager: køb af jord eller bygninger, nybyggeri eller udvidelse, at anskaffe udstyr, maskiner, møbler, inventar, leverancer og materialer, og til at refinansiere eksisterende business gæld, der har højere priser og urimelige vilkår. Disse lån kan bruges til både kortsigtede og langsigtede driftskapital.
De fleste kommercielle banker, kreditforeninger og endda investorer forventer virksomhedsejere har en velgennemtænkt plan om deres virksomhed. Disse planer skal indarbejde brugen af lån i en meget afgørende måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *