Tænk småt og vokse store!

I denne evergrowing-techno-jungle vi kalder internettet, det er let for de lille fyre at få overset. Hvis du ikke er Coca-Cola, Microsoft eller Amazon, kan det være svært at konkurrere. Små virksomheder står over for udfordringen med stående ud over for giants. Så hvordan du skelne og overleve? Vigtigste er at være lille i en stor måde ved at indfange essensen af dig i dit websted!
For at illustrere min pointe vil jeg male et billede. Forestil dig at du har en smag for en jordbær milkshake, så du hovedet ned til Joe’s Ice Cream Parlor. Når du går i, Joe hilser dig med et smil og spørger: “hvordan du gør Sam? Vil du have den sædvanlige jordbær ryste?” Du ned plop dig selv på barstol og sige, “det ville være fantastisk!” Joe spørger, hvordan kone og børn er. Du spørger, hvordan Joe’s business gør.
Joe strømmer milkshake i en høj buet soda glas, popper et sugerør i og bringer ikke én, men to kirsebær på toppen.
Hvad er godt ved dette billede? Det er lille på det er bedst! Det er de gode ole’ dage af mor og Pop butikker genoplevet. Du ved, at når du går til Joes, får du mere end en stor mælk ryste du elsker, det er oplevelsen af det. Og den værdi, som Joe tilføjer til at milkshake går en lang vej mod opbygning og holde et forhold med denne klient.
Lad os tale om hvordan du fange “du” og sætte sin beføjelse til at arbejde i din virksomhed?
BUTIKSFACADE
Det hele starter når du går ind i Joe’s Ice Cream butik. Det nostalgiske udseende, musik fra jukebox, den virkelige pisk fløde han toppe sin mælk shakes med. Har dit websted standsning magt? Hvis du ikke fange de besøgendes opmærksomhed i et par sekunder, har du mistet deres forretning. Gennem brug af venlige kopi, attraktiv grafik og farve kan du tilføje interesse og slå tonen an for dine besøgende.
MOTTO:
Foran døren til dit websted er startsiden. Du skal angive højre øverst på siden: hvem du er, hvad du gør, og hvorfor kunder skal pleje!
Hvad er dit unikke salgsargument?
Er du venlig? Er du overkommelige? Er du til rådighed 24/7?
Har du et speciale? Er du en one-stop-shop?
Husk disse iørefaldende sætninger, du ikke kan få ud af dit hoved:
Bounty, den hurtigere picker-øvre… Burger King – vi gør det din vej… Hertz, vi forsøger hårdere… Disse er perfekte eksempler på slogans, der fortæller kunder straks, hvem du er, og hvorfor du er bedre end resten.
HVAD ER TILBUD?
Joe viser sin “soda for dagen” lige på sin menu for alle at se.
På samme måde, du har brug at fortælle besøgende om de spændende funktioner til dit websted har at tilbyde. Skrive startsiden, der lyder som en “særlig dagens” menu fortælle kunder om de gratis rapporter, ressourcer, produkter og andre egenskaber dit websted har at tilbyde dem.
Hvis du tilbyder en gratis indledende retssag eller fuld penge tilbage garanti gør det synligt på din startside!
ORD:
Ligesom Joes samtale gav dig en varm venlige shopping oplevelse, kan du sætte personlighed i din web-kopi til at skabe en venlig besøgende oplevelse. Styre uden om web-kopi, der gør du lyder som en højtryks bilforhandler eller en fancy højtprofilerede VP salg. I stedet skrive ærligt med en personlig tilgang.
Din web site kopiere (skrivning) bør ikke være et vaskeri liste trukket fra dit CV eller blot notering dine tjenester. I stedet fortælle folk i dine egne ord, hvad du har at tilbyde dem, hvordan det vil hjælpe dem, hvor meget de vil spare, hvor meget lettere det vil gøre tingene for dem, hvor bekvem du er. Tænke som en kunde og spørger, “Hvorfor skulle jeg købe fra dette firma versus ene ned ad gaden?” Svarene på, vil udgøre skriftligt for dit websted.
BRUG ANDRE ORD:
Når din ven George sagde, har “du til at prøve mælk Shakes på Joe’s. Du ikke vil tro, hvor gode de er”blev du solgt! Der er intet som en dybtfølt vidnesbyrd at opbygge tillid og troværdighed. Hvis du ikke har en store brand navn og ry, der går med det, ville du nødt til at give kunden en grund til at tro, at du eller dit produkt gør, hvad du lover.
Udtalelser gør dette. Og ærlig ord fra en glad kunde får du flere kunder end nogen højt betalt reklame nogensinde vil.
Et billede siger mere end tusind ord:
Joe havde altid en måde at gøre dig føle sig hjemme i sin butik. På samme måde, ved at tilføje et billede af dig selv på webstedet, dine kunder vil føle som om de kender dig. Jo flere kunder føler, de kender dig, jo mere sandsynligt vil de gerne gøre forretninger med dig.
Hvis du ikke har er et godt billede af dig selv, her nogle ideer til dig. Gå til Sears, Glamour skud eller JC Penny studio og få en taget. Hvis du tager “frygtelig” formelle billeder, overveje at tage en af jer “in action” gør hvad du gør. Hvis du underviser, overveje viser et billede af jer arbejder med studerende. Du kan selv “skære” dig selv ud af en god afslappet skud, fjerne baggrunden, tilføje en skygge og gøre en stor hovedet skudt! Se mit billede på om os side jeg tage FRYGTELIGE formelle billede, fordi jeg hader at få mit billede taget. Denne ene er af mig i KeyWest på min bryllupsrejse. Ikke underligt at jeg ser så glad!
Hvis du sælger widgets, vise et billede af dit produkt på dit websted. Når mennesker handler i en butik de kan lide at føle, tryk og hold produktet. Genskabe denne erfaring med billeder og visuelle billedsprog med ordene. Må ikke fortælle kunderne, at det er “solidt læder konstruktion”, i stedet fortælle dem “sædet er lavet med læder så blød du vil synke lige ind i det”!
OPRETHOLDE VENLIGE, LYDHØR KOMMUNIKATION MED KUNDER
Har du nogensinde gået til en butik counter og ventede, og VENTEDE? Du kan se butik degnen stod op der snakker med hendes kolleger ekspedient. Du rydde din hals, og forsøge at gøre øjenkontakt med hende, og så endelig hun kommer og spørger: “Kan jeg hjælpe dig?” Dette er, hvordan dine kunder føler, når de sender din virksomhed en e-mail og du ikke svare med det samme.
Svar på e-mails skal være rettidig. Hvis du ikke har tid til at svare på en andens spørgsmål lige væk, sende dem en bemærkning for at fortælle dem, du fik deres undersøgelse, og hvornår de kan forvente et svar.
Gå tilbage i dit hoved at “venter på tælleren” scenario… Når degnen siger, “Jeg vil være rigtigt med dig” det sure gør du føler dig bedre ikke sandt? Det fortæller kunden “du er vigtigt for mig, jeg bemærket, at du og jeg vil hjælpe dig snart jeg kan”
TILBYDE UPÅKLAGELIG SERVICE:
Nøglen til Joes succes på is butik var ikke bare hans utrolige mælk shakes; Det var han merværdi ved at tilføje ekstra kirsebær på toppen. Løfte 8 og levere 9. Hvad gør du for at tilføre værdi til din virksomhed? Give frit af dig selv ved at tilføje dem lidt ekstra.
DET ER ALLE I EMBALLAGEN:
En eller anden måde smager milkshakes aldrig så godt i et papir kop med en plastik låg. Og selvom milkshake kan koste $1 ekstra på Joe’s, du er ligeglad fordi du ved, du er at få dine penge værd. Tænke på måder at pakke dine tjenester, der er attraktivt og bekvemt for dine kunder. Ikke nikkel og dime dine kunder til døden. $150 per time gebyrer kan til tider lyde temmelig skræmmende til klienter. Tror måske om at oprette en pakke med et bestemt antal tilbud til en fast pris. Du kunne tilbyde en basic, en deluxe og guld pakke. Når klienter ved præcis hvad de skal forvente, tager det “frygt” ud af deres køb.
BESVARE TELEFONEN:
Jeg ved ikke om dig, men der er ikke noget, der imponerer mig mere når jeg ringe hjælp kunde og faktisk få menneskelige live hjælp! Jeg ønsker en person, der lytter og forstår mine problemer. Jeg ønsker ikke at vælge indstillinger for 1, 2 eller 3 og trykke på en knap på telefonen.
Når Joe besvarer telefonen siger han “Velkommen til Joe’s Ice Cream Shop, dette er Joe!” Hvad en dejlig første indtryk der gør! Smil når du besvarer, folk vil høre forskel i din stemme.
VÆRE små – være dig – vil ikke du tro den forskel det gør!
Jeg kan fortælle dem af erfaring, at være “mig” er hvad har bygget min virksomhed. Og dagligdags som jeg bygge websteder for små virksomhedsejere jeg hjælpe dem sætte sig et stykke ind i det. Betydningen af branding dig selv kan ikke overvurderes. Tag et kig på din egen virksomhed. Prøv at kigge med et andet sæt øjne.
Hvordan du præsenterer dig selv? Gør mit websted “føler” som et varm behageligt sted at gøre forretninger eller ser dit websted ud skrigende over-hyped annonce eller brochure om teknologifirma? Husk hemmeligheden at konkurrere med de store fyre, ligger i at tilføje human touch til din service, dine meddelelse og dit websted! Handle små til store overskud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.